Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-29@03:07:00 GMT

ثبت اختراع دانش تولید ضدیخ سوخت جت

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۸۴۸۴۶

رئیس اداره پژوهش و فناوری شرکت پالایش نفت تهران گفت: دانش تولید و ساخت ضدیخ سوخت جت (JP-۴) طی یک پروژه پژوهشی در این شرکت به نتیجه رسیده و در مرحله ثبت اختراع قرار گرفته است.

 

به گزارش «انرژی امروز» از شانا به نقل از شرکت پالایش نفت تهران، محمود نیکبخت، با اشاره به فعالیت این شرکت در راستای تحقق جهش تولید اظهار کرد: اداره پژوهش و فناوری شرکت پالایش نفت تهران برای تحقق شعار سال در نظر دارد با همکاری دانشگاه‌ها و موسسه‌های عالی ضمن تحقق چشم‌انداز شرکت، بزرگترین مجموعه نقتی پایتخت را در مسیر سرآمدی قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی از انتقال دانش فنی و طراحی فرآیند جداسازی مواد نفتی از آب زیرزمینی برمبنای فناوری توسعه یافته خبر داد و گفت: این طرح با هدف جداسازی مواد نفتی از آب و رساندن کیفیت آب چاه نفتی به استاندارد زیست محیطی برای مصرف فضای سبز انجام می‌شود؛ همچنین تجاری‌سازی پروژه ساخت pH meter آنلاین برای پالایشگاه‌های دیگر با هدف معرفی و فروش فناوری آن، ساخت نازل EJECTOR واحد آب و بخار در راستای تأمین اجکتورهای مورد نیاز واحدهای آب و برق و بخار و احداث پایلوت تحقیقاتی ۱۰ بشکه در روز واحد HSFCC به منظور تولید محصولات سبک با ارزش از ته مانده سنگین برج‌های تقطیر از مهم‌ترین فعالیت‌های اجرایی اداره پژوهش و فناوری است.

 

نیکبخت یادآور شد: Revamp پایلوت ساخت ضدیخ سوخت جت با هدف قطع وابستگی از خرید خارجی، بوزدایی و تصفیه Spent caustic تولیدی واحدهای عملیاتی نیز از دیگر برنامه‌های اجرای این حوزه بود؛ این پژوهش پس از مطالعه روش‌های مختلف تصفیه پساب کاستیک و ارزیابی و مقایسه روش‌ها برای تصفیه پساب کاستیک پالایشگاه تهران انتخاب شده است که شامل اکسایش پساب هوا در دما و فشارهای بالا به‌منظور کاهش COD پساب است. همچنین عیب‌یابی تجهیزات دوار به روش آنالیز جریان الکتریکی، نامیزانی جرمی روتور یکی از محتمل‌ترین دلایل زوال در موتورهای الکتریکی در محیط صنعتی (پمپاژ جریان سیال، نورد و غیره)، به‌ویژه در سرعت‌ها و توان‌های بالاست که این تحقیق آزمایشی برای تشخیص نبود توازن جرمی و تاثیر تغییرهای شدت آن است که برای دو مقدار مختلف نامیزانی جرمی انجام می‌شود.

 

رئیس اداره پژوهش و فناوری شرکت پالایش نفت تهران، بررسی و مطالعات برای استفاده از محصول گوگرد جامد برای تولید کود شیمیایی و امکان‌سنجی ساخت ماده شیمیایی تتراکلرواتیلن کاتالیست گرید مربوط به واحد ایزومریزاسیون را از پروژه‌های اجرایی سال‌جاری عنوان کرد.

 

گفتنی است، چندی پیش اداره پژوهش و فناوری شرکت پالایش نفت تهران نشست توجیهی آشنایی با دستگاه pH meter آنلاین را برای ۷ شرکت پالایشی کشور برگزار کرد که نمایندگانی از شرکت‌های پالایش نفت شیراز، اصفهان، آبادان، شازند اراک، لاوان، کرمانشاه و ستاره خلیج فارس ضمن بازدید از دستگاه pH meter آنلاین در این نشست نیز شرکت کردند. دستگاه pH meter آنلاین برای نخستین بار در کشور در شرکت پالایش نفت تهران به بهره‌برداری رسید.

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو pH meter آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۴۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین