Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمد جواد اشرفی روز یکشنبه در دیدار با نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی و مدیران شرکت پالایش نفت آبادان با اشاره به مشکلات این پالایشگاه در حوزه پساب و آلودگی هوا افزود: پالایشگاه آبادان با توجه به قدمت طولانی بهره برداری نیازمند تجهیز به سامانه پایش آنلاین هوا است.

وی خواستار رفع مشکلات زیست محیطی پالایشگاه آبادان شد و گفت:با توجه به موقعیت پالایشگاه آبادان در مرکز این شهر شرایط آلودگی آن بیشتر است که اعتراض به حق مردم را در پی داشته است لذا برای رفع آلودگی‌ ناشی از این پالایشگاه باید اقدامات موثری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان کاهش حجم آب مصرفی را یکی از راه‌کارهای رفع آلودگی در پالایشگاه آبادان دانست و افزود: پالایشگاه آبادان در کنار کاهش حجم آب مصرفی باید میزان غلظت آلاینده‌های هوا را با به روز کردن دستگاه‌های خود کاهش دهد.

وی ثبت پسماندهای پالایشگاه آبادان در سامانه مدیریت پسماند محیط زیست انسانی را خواستار شد و گفت: در واحد کت‌کراکر نمونه‌برداری از دودکش ها به منظور تعیین میزان آلایندگی باید پیش‌بینی شود تا اطلاعات آلایندگی به درستی مشخص و اعلام گردد.

اشرفی به مسئولیت‌های اجتماعی صنایع در خوزستان اشاره کرد و گفت: این مسئولیت در راستای خدمات رسانی به مردم استان است که مسئولیت‌های زیست محیطی را نیز شامل می شود.

وی افزود: پالایشگاه آبادان با توجه به وسعت حدود ۵۰۰ هکتاری آن ضروری است در توسعه فضای سبز نیز اقدامات موثری داشته باشد و برای توسعه فضای سبز در مجموعه و سطح شهر آبادان اقداماتی باید انجام دهد.

اشرفی گفت: شرکت پالایش نفت آبادان با توجه به تعهد خود در اجرای فاز ۲ باید ۴۰ هکتار فضای سبز شهری در محیط‌هایی که مشخص می‌شود تا پایان سال جاری ایجاد کند.

نماینده مردم شهرستان آبادان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست خواستار تدوین سند توسعه زیست محیطی در پالایشگاه و شهر آبادان شد و گفت: متاسفانه کانالهای دفع آب‌های سطحی در شهر آبادان دچار مشکل است که سلامت شهروندان را با خطر جدی مواجه کرده اند.

سیدمحمد مولوی ارائه خدمات و  مسئولیت‌های اجتماعی را یکی از وظایف پالایشگاه آبادان دانست و افزود: پالایشگاه آبادان خدمات شایسته‌ای به مردم داشته است و اکنون مطالبات مردم از این شرکت که در دل شهر آبادان واقع است باید اجرایی شود.

مدیر عامل شرکت پالایش نفت آبادان نیز در این نشست با اشاره به اقدامات این شرکت در زمینه کاهش مصرف آب از ۱۵ هزار متر مکعب در روز به سه هزار مترمکعب گفت: واحدهای جدید که در فاز دوم در این شرکت در حال احداث هستند توجه ویژه‌ای به مسائل زیست محیطی دارند که با استانداردهای جهانی برابری می‌کنند.

علیرضا امین وجود این صنعت در آبادان را ملزم  به ارائه خدمات به مردم دانست و گفت: این شرکت خدمات خود را در شهر به خصوص در حوزه مسئولیت اجتماعی از جمله کمک رسانی در زمان سیل و بیماری کرونا داشته است و به تعهدات خود عمل می‌کند.

روزانه ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام سنگین در پالایشگاه آبادان به فرآورده های نفتی تبدیل می‌شود.

پالایشگاه نفت آبادان یکی از بزرگترین پالایشگاه های ایران است که فرآورده‌های همچون گاز مایع، بنزین موتور، نفت سفید، نفت گاز، سوخت جت، نفت کوره، انواع روغن موتور پایه، انواع قیر، انواع حلال‌ های نفتی، گوگرد، نفتای (خوراک آروماتیکپتروشیمی بندرامام)  تولید می‌کند.  

ساخت این پالایشگاه در سال ۱۲۹۱ هجری شمسی به پایان رسید و تا آغاز جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۵۹ بزرگترین پالایشگاه دنیا با ظرفیت تصفیه ۶۲۸۸ هزار بشکه نفت در روز به شمار می‌رفت.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست آلودگی هوا خوزستان نفت آبادان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست آلودگی هوا خوزستان سازمان حفاظت محیط زیست آلودگی هوا خوزستان نفت آبادان پالایشگاه آبادان شهر آبادان نفت آبادان زیست محیطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۰۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی وضعیت نظارت بر شهریه، ساعت کار و بیمه معلمان را شرح داد. - اخبار اجتماعی -

بهنام نیک‌نژاد؛ مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی و ساماندهی وضعیت شهریه این مدارس گفت: طبق این قانون سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی با هدف شفاف سازی ایجاد می‌شود البته این در گذشته ایجاد شده بود اما چون پشتوانه قانونی نداشت، عمدتاً مورد اعتراض مدارس قرار می‌گرفت.

وی در پاسخ به این پرسش که سازمان مدارس غیردولتی چگونه در سامانه نظارت بر وضعیت مدارس میزان شهریه دریافتی، تعداد کارکنان و وضعیت فضای آموزشی را نظارت می‌کند؟ عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش مکلف است حداقل 6 ماه بعد از ابلاغ قانون، سامانه الکترونیکی مدیریت، نظارت و ارزیابی مدارس و مراکز غیردولتی را ایجاد کند و تمام اطلاعات از جمله آمار کارکنان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، فضا و نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، مجوزهای تاسیس و راه اندازی، شاخص‌های ارزیابی، میزان شهریه دریافتی، درآمد و هزینه‌ها را ثبت کند.

امکان نظارت مجلس

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در گذشته مدارس برای اعلام درآمد و هزینه‌ها همراهی نمی‌کردند، افزود: مجلس و سازمان مدارس غیردولتی به عنوان ناظر می‌تواند سامانه نظارت را رصد کنند؛ در گذشته معلمان مدارس غیردولتی همواره اعتراض داشتند که حقوق آنها اندک است هم اکنون سامانه نظارت می‌تواند درباره شفاف سازی مبالغ پرداختی به کارکنان مدارس شفافیت ایجاد کند.

پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته

وی ادامه داد: امکان ارزیابی و رصد سامانه شفافیت برای مدیران آموزش و پرورش و اعضای کمیسیون آموزش مجلس فراهم است همچنین اولیای دانش‌آموزان مدرسه می‌توانند به اطلاعات مربوط به فضا، نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، شاخص‌های ارزیابی و میزان شهریه دریافتی دسترسی داشته باشند، دریافت این اطلاعات جامع می‌تواند به اجرای رتبه بندی مدارس غیردولتی کمک کند.

نیک نژاد بیان کرد: والدین نسبت به شهریه بالای مدارس غیردولتی معترض هستند از سوی دیگر موسسان می‌گویند که چرا شهریه مدرسه را پایین تعیین می‌کنید، در گذشته چون نمی‌توانستیم اطلاعات مربوط به درآمد و هزینه مدارس را به صورت سامانه‌‌ای و آنلاین مشاهده کنیم در نهایت شهریه برخی مدارس بسیار زیاد و برخی پایین می‌شد.

حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شود

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید به وضعیت مدارس غیردولتی نظم داد، افزود: حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شوند و شفاف سازی به نفع موسسان و مردم است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان برداشت شهریه دریافتی اضافه از حساب مدرسه وجود دارد، بیان کرد: طبق قانون جدید امکان جریمه نقدی موسس تا 100 درصد شهریه ابلاغی کل دانش آموزان مدرسه در همان سال متناسب با مبلغ تخلف مالی وجود دارد، در گذشته جریمه نقدی وجود نداشت.

برگرداندن شهریه به مردم و جریمه مدارس

نیک نژاد ادامه داد: به مدرسه‌ای که بیشتر از شهریه مصوب دریافت کند فرصت می‌دهیم شهریه اضافه را به خانواده‌ها بازگرداند و بعد از آن برای مدرسه جریمه تعیین می‌کنیم روند کار بدین صورت است، وقتی در استان رای صادر شد که موسس مدرسه باید جریمه پرداخت کند 20 روز فرصت برای اعتراض دارد پس از آن پرونده در شورای سیاست‌گذاری و نظارت بر مدارس غیردولتی بررسی می‌شود، وقتی آنها جریمه مدرسه را تایید کردند، قطعیت یافته و از مدرسه دریافت می‌شود.

وی افزود: جریمه نقدی به حساب درآمدهای عمومی نزد خزانه داری کل کشور واریز و به طور کامل در اختیار صندوق حمایت از مدارس غیردولتی قرار می‌گیرد تا در راستای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی مناطق محروم هزینه شود.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: شهریه باید به حساب مدرسه واریز بشود و پس از در پایان سال تحصیلی اگر مبلغی باقی ماند، موسس می‌تواند به عنوان سود برداشت کند.

ساماندهی ساعت کار و بیمه معلمان

نیک نژاد درباره ساماندهی حقوق و بیمه معلمان مدارس غیردولتی عنوان کرد: در قانون جدید آمده است، ساعات فعالیت تمام وقت معلمان و کارکنان آموزشی غیر رسمی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی شامل برنامه درسی ملی و فوق برنامه درسی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش و آمادگی برای حضور در کلاس درس، 30 ساعت در هفته و ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی این مدارس و مراکز 36 ساعت در هفته با احتساب حضور در جلسات و شوراهای آموزشی، پرورشی و اداری مدرسه تعیین می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته قانون کار مبنا بود و با استناد به آن معلمان مدارس غیردولتی برای دریافت حقوق و بیمه کامل باید 44 ساعت در هفته تدریس می‌کردند اما اکنون در قانون جدید ساعت تمام وقت معلمان 30 ساعت است و موسسان مدارس غیردولتی و مهدکودک‌ها باید با رعایت این موضوع کارکنان خود را بیمه کنند و امکان رصد به صورت آنلاین برای سازمان مدارس غیردولتی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • اصفهان در دو منطقه درمدار قرمز آلودگی
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • غبار روی کوه های تهران مه است یا آلودگی هوا؟ | فقط این منطقه غربی تهران هوای پاک دارد